grattis vickan

till förlovningen.. väldigt grattis.. eller? nu har alltså kronprinsessan o ockelbokillen förlovat sig.. gäsp.. de roligaste e ju att hela sverige bryr sig.. o tidningar gör undersökningar "vad tycker du om daniel, är han en värdig fästman åt viktoria?"
hallå, jag menar... finns det nån på riktigt som faktiskt bryr sig? de e ju inte direkt så att han ska styra sverige.. dom ska sitta på julspecialtv-program o se söt ut, o åka till kina på statsbesök nån gång då o då.. vem fan skulle inte kunna ta den rollen..

förra året gick dom ju ut o sa "ja vi är tillsammans" NO SHIT??? som om inte svenska folket visste de sen flera år.. de va ungefär som när peter jöback kom ut ur garderoben, reaktionen var inte "va e han bög?" utan "va har han inte komme på de förrän nu??"

de fränaste av allt.. de e ju att fredrik reinfelt i egenskap av regeringsordförande (på svenska: statsminister) var tvungen att godkänna trolovningen (återigen, på svenska: förlovningen). ärligt, vore jag statsminister skulle ja fan sagt nej bara för skojs skull.. typ "nä de blire inge av serru, för hon ska ha en adlig jävel"

o nu funderar alla på.. ska han bli prins eller hertig? va fan e de för jävla könsdiskriminering??? alltså.. en kvinna som gifter sig med en kronprins blir ju drottning (ta silvia som exempel, hon är ju inte heller adlig, hon e ju inte ens svensk) medans en man blir bara... prins.. eller hertig.. så vaddå, drottning kan vem som helst bli, men inte kung?? könsdiskriminering ju.. ja för den som faktiskt bryr sig.. o hur många e de? hon elisabeth va hon nu heter.. hovdamen..ingen annan..

tro nu inte att jag är en av dom som vill avskaffa kungahuset.. nej nej, ha det kvar.. men inte för att den gör nån nytta, utan för det ska lixom va där.. typ som min öppna spis i min lgh.. den fyller ingen funktion, är egentligen bara ivägen.. men den lixom e lite fin o mysig, så den ska bara va där.. så e min inställning till kungahuset

o till er som gnäller "vi vill inte betala viktorias bröllop med våra skattemedel" haha era dumma jävlar, känn er lurade, ni betlar ju hennes fickpengar o andra utgifter, så varför inte ett bröllop oxå? sluta fjanta er nu o inse att vi bor i sverige, de bara ä så

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0