borta

nu har alla barnen flyttat.. så nu e de "bara" 3 katter kvar haha..

känns lite tomt, men säger bara en sak.. sterilisering nästa för sessan-gumman!

avveckling

då e kattfarmen på avveckling.. idag flyttar Chippen o Tomasbodström... kanske även FrökenSeger (ja hon som hette zlatan förrut, men de va ju en flicka så då får hon ju heta som fru zlatan ist )

sista bilderna på alla mina små söta







hela familjen samlade....


snyggt

snyggt jobbat emma... jag kan fan skapa intriger o trassla in mig i värsta tänkbara scenariot, helt utan att lixom ens anstränga mig.. jag lovar, om nån manusförfattare vill ha lite ideer, just call me... jävla skit.. nu ha ja ställt till de once and for all

irriterad

sluta fråga nån gång då!!!!!!

"men är de inte jobbigt o pendla mellan övik o umeå?"

här kommer svaret: JO de e jobbigt, o jo, skulle ja få välja så skulle ja såklart helst vilja jobba i min postlåda, de e lagomt avstånd.. men nu är de så här att det inte finns några jobb i min postlåda, o då är de bara o gilla läget o åka en bit.. o jo de e rätt drygt, men det funkar kanon o så äre me de!

"Men varför flyttar du inte till umeå då?"

för att ja bor i övik.. jag bor helt perfekt o ha mina katter.. o den som ens andas att ja ska göra mig av me dom kan ju gå o dö.. man tar faktiskt på sig ett ansvar när man skaffar katt, att ta hand om den o ha den som familjemedlem, o då får man räkna med att en katt blir ca 10-15 år. då kan man faktiskt inte bara ta bort den eller ge bort den om nåt blir jobbigt. i så fall så borde ju adoptivföräldrar få lämna tillbaka sina barn oxå om de e lite jobbigt o ha dom.
dessutom gillar ja övik... eller kanske inte så mycke övik.. men min lgh.. om den nu hade legat i haparanda hade ja gillat den ändå.. för de här e första gången på flera år som jag har nåt jag kan kalla hem.. när ja va 16 så sålde mina föräldrar sitt hus jag växte upp i, o flytta till ett annat, o sen dess har jag inte haft nåt jag kan kalla för "hemma" för hemma hos dom e ju deras hem, inte mit barndomshem... o alla lägenheter jag bott i själv har alrig kännts som ett riktigt "hem" utan mer "okej ja bor väl här så länge"
o nu har jag äntligen hittat ett "hem" då vill ja inte bara flytta för o bo i umeå, som ja inte ens vet om ja gillar.

okej nu ha vi rett ut detta, kan ja slippa få dessa frågor nu :)

busstankar

jag borde snart ta världsrekord i bussresor..den här veckan har jag åkt buss i 130 mil sammanlagt.. o ikväll blir de 10 till när ja åke till umeå..

o jag tror seriöst att ett av kraven för o få anställning på Connex (kustbussen) är att man e sur o otrevlig o vägrar svara på passagerares frågor..

jag kan nu iaf som den elitbussåkare jag är berätta hemligheterna för o få en bra bussresa

1, placera dig noggrant så du slipper sitta breve någon... när man kommer in i bussen gäller de at sitta lagomt långt fram.. för sen när bussen börjar bli full så går alltid folk en bit bak för o se om de finns tomma säten.. men inte för långt fram heller, för när bussen börjar bli riktigt full så sätter dom sig längst fram ändå.. så typ mitt emellan mitten o längst fram e bra o placera sig

2, lyssna på radion, o se till att ha synliga hörlurar, så den person som sitter bredvid (om man ändå blir tvungen o ha nån på sätet breve sig) ser att du e fullt upptagen o inte alls vill konversera..

3, njut av bussresan.. de kan va så skönt o sova på en buss.. som o ligga i en vagga typ



tröttast

jag kan nog utan o överdriva påstå att jag just i detta nu är tröttare än ja nånsin vart förrut..

hela veckan har ja jobbat kväll o pendlat.. vilket innebär att jag har åkt hemifrån kl 9.30 o komme hem 00.40.. o idag ska ja på begravning.. så ja kom hem 00.40 o klev upp kl 5.. snäppet trött e ja..

varför gör ja detta då? jo jag har ju mina bäbisar som ja inte kan lämna hur som helst hur länge som helst.. ska bli väldigt skönt om 1 vecka när kissebäbisarna kan flytta hemifrån.. fast lite trist, för dom e ju sjukt söta..

iaf så ska ja strax ta o bege mig mot republiken.. begravning av min farmor.. min lilla underbara farmor... känns hel konstigt att hon e borta.. hon har ju alltid funnits

är det inte konstigt... att människor som funnits jämt helt plötsligt bara är borta

hon som lärt mig så mycket....

nä.. orkar inte blogga om det här mer.. jag är trött, ledsen och förvirrad..

kram


resume

här kommer en snabbresume av allt som händer runt emma just nu, ska skriva en riktig lång blogg när tid och ork finnes:

ett av mina nyårslöften e brutet

i tisdas flyttade ja in i mitt rum i umeå

min civila status är förändrat

snickarn är i thailand i 4 mån.. efter diskussion har gemensamt beslut fattats att vi icke längre dejtar (dejtat en månad o han ska va borta 4.. ni ser the pointless score här va?)


igår kom han te övik o träffade mig på min hemmaplan.. looking good

lön har kommit o jag e inte längre fattig som en kyrkråtta

Farmors begravning på freda

oj

oj va de händer grejer här.. tänk om ja en dag skulle ta o blogga så ni oxå får vet vad spännande saker jag har för mig nu..


o jag ha fått min lööön!!


men de andra kommer ja int o berätta om, för ja ork int.. men de händer saker här minsann


jaha man kanske ska blogga oxå

jo nu e de nog dax för en uppdatering.. men min bloggstrejk e en ren protest mot dig sarah ;) du uppdaterar ju så sällan så då vill int ja heller muahahaha.. eller nåt..

nä de e så mycke i mitt liv som sker just nu så ja kan int skriva ner de i ord.. 2009 e inte det bästa året.. fast så ha ja ju sagt de senaste 3 åren så.. men ja.. 2009 tog nog priset.. vi kan ju börja så här:

på nyårsafton kl 22,15 dog min farmor..

jag har inte en enda krona på mitt konto, min lön från dagis har ju fortfarande inte kommit, ringde i onsdas, o då skulle chefen kolla upp varför o höra av sig till mig.. de ha hon fortfarande inte gjort, o ingen a-kassa kommer ja får närmsta dagarna heller, had fått ett brev av dom nu när ja kom hem att ja skulle komplettera en massa uppgifter, så de lär ju ta minst 3 v till.. idag övertrasserade ja mitt kreditkort o köpte kattmat o kattsand.. jag kan räkna sakerna som finns i min kyl o frys på mina 10 fingrar typ.. o de finns inte en krona o köpa mat för..
o jag har ju inte de privilegiet att jag kan låna pengar av mina föräldrar, eftersom dom inte heller har några..  så de e tungt nu.. vääldigt.. jag har alltså inte ens kunnat betala alla mina räkningar.. hyran e obetald, fackavgiften e obetald...här snackar vi inte lite pengar, vi pratar 0 kr..

sen har ja då börjat jobba i umeå.. avd verkar superbra, jag gillar personalen.. men jag vill ju egentligen inte jobba i umeå.. jag vill ju bo i övik.. eller hemma i öset.. men nu e de ju så att jobba måste man, så jag har inte så mycke val..

har hittat ett rum ja ska bo.. på ålidhem, dela en 5a med 3 andra tjejer.. blir nog bra

så ja nyårslöftena kan ja ju påstå att jag håller..

snusa har ja slutat med.. har ju inte nån slant över o köpa snus för även om ja skulle vilja så
samma gäller ju då mitt icke köpa nåt onödigt..
har int legat me grannarna heller än i år så de håller ja oxå
äta nyttigt.. ja gröt o välling e ju nyttigt..

det positiva jag har att berätta e att jag har hittat nya hem åt zlatan o tomasbodström. o zlatan ska tydligen heta Skrot i sitt nya hem, så de e bäst ja börjar kalla hon för de.. imorrn fyll dom 9 v, så om 3 veckor kan dom flytta :)

så nu äre bara Chippen kvar



ingen som vill adoptera en liten bäbis? söt o snäll o rumsren

nyårslöfte

i år har ja slagit sm i nyårslöften, attans vilken bra människa jag ska bli

jag lovar:

att sluta snusa

gå ner 10 kg innan 15 juni

inte dricka alkohol mer än 1 gång i månan

inte hava sexuell relation till mina grannar

inte skaffa så många ovänner varje gång ja träffar folk

bli rik

höra av mig till mina vänner minst en gång i månaden

inte sno mina grannars tvättider

börja träna mera

inte shoppa mer än nödvändigt (snodd ide av sarah, fast jag har mer undantag än hon, tar min mascara slut har ja rätt o köpa ny, etc etc)

börja äta MINST ett mål mat om dan iaf

sluta feströka


som ni ser ska ja tydligen sluta me allt som e roligt, men va fan de kan de va värt, ni vet ju att nyårslöften e till för o brytas..

gott nytt år då!

RSS 2.0