bilder

bilderna från kräftisen finns på facebook, bara o kika

kräfta

fy faaan va kul jag hade igår..
men kanske jag tog lite för många snapsar, jag vet inte om jag e bakis eller fortfarande full nu..

o så mycket mat vi fick ihop..

men så här gick de igår, hela dan va det växlande mellan strålande sol o regn, vid 16-tiden vart de toksoligt, så jag gick ut o började ställa fram borden o lägga på dukar.. o så klart, precis när jag fått på duken (med lite assistans av sabine) så kom världens störtskur..då gav jag upp, o så hyrde vi slalomstugan (de e fan bra o bo granne med en slalombacke)
så de va bara o packa ihop allt o dra dit.. o invänta Persson... o som vi väntade.. vi hade bestämt kl 18.. vid 20 kom han, var även han som hade stereon, så han va efterlängtad..

o hungrig var jag.. vi blev iaf 17 stycken som åt, plus typ 10 st som kom på efterkälken o inte ville äta me oss så de blidde ju en hel hög me människor.. o jag fick dom ju till o med att leka mina lekar o sjunga snapsvisor, imponerande.. o jag fick dom att stå ut med min musik i flera timmar.. det händer inte ofta att jag får spela min musik.. så ja sammanfattningen va ju då att jag hade skitkul..

o så hitta jag söta pojkar oxå haha, för att göra det lättsamt så hette båda markus.. o nu har dom smsat mig hela natten, o jag lyckades döpa dom båda till markus i telefon, så jag vet inte vem av dom som ha skrivit vad hahahaha

ja hörrni... de hära va störtkul, blir en ny kräftskiva nästa år!!! i promise, vart jag än bor om ett år så ska jag komma till övik o styra upp en kräftskiva!


men dagens största problem, det är vattnet.. de e ju nån ledning som ger öviks hushåll vatten som gått sönder pga regnkaoset i torsdas, så vi måste ju koka vattnet innan man kan dricka det..förstår ni hur otroligt jobbigt det är att vara dyngbakis o inte kunna dricka vatten... tar ju typ 100 timmar o koka vatten o innan de blir kallt.. jobbigt värreeeee 

ikväll blir de kalas

ja de blir de

puss

så låt de

siiiista ljuuuva åren bli de bästa i vårt liv
o låt den lyyycka som vi känner stanna livet ut lalalalalala

ja just de, de första 26 åren började väl inte så bra.. så de finns ju goda förutsättningar för att de sista ska bli de bästa..

jag kommer aldrig bli lycklig har jag insett idag.... tragiskt men så sant.. fick en uppenbarelse idag.. det fattas en bit av mitt hjärta.. o den biten kommer aldrig bli hel.. den e trasig o har fått en annan färg..
hur jag än vrider o vänder på det, o hur mycket jag än försöker intala mig själv att det inte är så, så är det så...
den biten kommer alltid tillhöra mr x..

men hur jag än vrider o vänder o försöker få den biten som fattas o passa in så funkar det inte.. den lämnar hål i kantgerna

OS

jahapp, då va OS slut då, o jag kunde inte bry mig mindre..
idag ha jag vart så där onödigt ledig igen.. vart på stan o shoppat ett par stövlar, så nu kan de ju bli vinter snart, för nu ha ja snygga stövler..

va på bolaget o handla för 900.. jäklarns va sprit jag kan dricka i helgen.. då blire kräftis.. folk pratar om kyla o regn.. töntigt, har ni inga tröjor o ta på er va?

vill inte jobba imorrn.. in fact, jag vill aldrig mer jobba.. varför i hela friden utbildade jag mig till sjuksyrra? jag som ville bli lastbilschaffis.. nånstans på vägen gick det snett där..

borde klippa mig snart.. börjar bli lite långt det dära håret...

känner mig lite off just nu.. less på allt o alla.. kan ingen muntra upp mig lite?

just ja

kom ju på en sak jag kanske glömt o säga, jag har blivit sambo!
annars va de inget viktigt

puss då

mooorniiiing



morrn morrn!
då hade klockan blivit morgon.. huuääää
o här sitt lill-emma o drick kaffe o käkar töörbröd..  jag har absolut ingen frukost.. men jag har goda förutsätningar för att kunna skaffa.. jag har en jäkla massa bröd (bakade häromdan, så frysen full) men inget pålägg, jag har 3 paket flingor, men ingen fil eller mjölk... en snilleblixt ide jag borde fått för flera dar sen vore ju o åka o fylla på kylskåpet.. jaja, nåt ska ja väl ha o roa mig med efter jobbet oxå

sen ska ja ta o plugga in mina värstinghögtalare oxå, nu jävlar ska kära patrik (grannen) få igen för att jag har tvingats lyssna på den där jävla casacada hela jävla sommarn (ok, ska erkännas att jag faktiskt inte BARA köpte dom för att störa grannarna, jag behövde faktiskt högtalare oavsett)

sen ikväll ska ja åka te emelie o spela rummy.. helt såld på det nu.. kortspel e fan underskattat, mer kort åt folket!!

näe hörrni, nu ska hon in i duschen.. en sak som va jobbigt med o bleka håret, de va att det fick en konsistens som svinto typ.. går åt typ 7 flaskor balsam vid varje hårtvätt för att få det kambart över huvud taget.. men ja känn mig lite frän i blont hår.. lite som blondinbella... kanske ska börja blogga om tuggummi o mina senaste inköp (ooouuups.. jag gjorde visst det redan mwahahaha.. men jag lovar att mina högtalare inte e rosa o glittriga)

mupp

fan va folk kan va dum i huvet!!

japp så är de

nu så

nu e strejken över :)

mina krav var:
mer besökare, mer kommentarer, mer beröm för att jag e så himlans underbar.. men jag gjorde som sjuksköterskorna, o gav med mig utan o få ett skit :)

soo here i aaaaaaaammmmmmmmmmm, rock you like a hurricane lalalalalalaaaa

just nu håller mitt liv på o rasar, framtiden var inte som den brukade, jag lever i ett kaos.

men jag har bestämt mig.. allting har ett slut, livet har ett slut, en bra film har ett slut, en lyckad natt och en arbetsdag har ett slut.. livet som öviksbo har även det ett slut.. o det slutet är VÄLDIGT nära nu.. jag har jll.se som favoritsida (jämtlands läns landsting alltså) som ständigt besöks o spanar in nya jobb.. o jag har anmält mig som bostadsökande i  hos ostersundsbostader... men ja.. kölistorna e typ 200-800 pers före mig.. så så hoppfullt känns de ju inte o hitta nånstans o bo.

kärleken.. ja hur e de egentligen me den? man kan ju undra.. men kär e ja iaf

vem som e med barn får ni inte veta riktigt än, lite vill jag ju suga på karamellen..

för övrigt så håller jag mest på o jobbar (ska jobba 4 helger i rad, har gjort 3 nu... tro om de börjar kännas som man vill ha ett liv) o planerar för kräftskivan (som de flesta av er som läser den här bloggen redan blivit bjudna till)

jag har satt ihop 7 sidor me snapsvisor (så förbered er på o snapsa) o så ska d lekas:
* tipsrunda
* skedstafett
* talboll
* hemligheten
är några av lekarna som e inplanerade än så länge
 
så nu jäklar ska de bli brakfest.. nån som har en cd-brännare oxå? jag behöver bränna ut en skiva nu igen.. partyskivan ;)

hihi

äh nu får de va nog me text här..

puss

snart

snart kanske de kommer ett inlägg.. min bloggstrejk e snart över :)

paus

härmed lämnar jag in en ansökan om bloggpaus.
bloggen är sjukskriven pga av bristande ideer, orkeslöshet och helt enkelt bara ren illvilja

för att hålla kvar trogna läsare kan ni få en hint om vad som kan komma i följande blogginlägg:

emma ÄR KÄR!!!! (fortfarande, så de e väl inget nytt)

emma kommer mycket troligt att lämna landet övik i 3-6 månader

nån i min omedelbara närhet är gravid

bröllop på g


Puss då!

blond 2

dagens aktiviteter:
Jobbat


blekt håret








shoppat skor




plockat hallon o blåbär




dagens bästa:
att jag slutade tidigt idag

dagens värsta:
att patrik inte e hemma

dagens ord:
libbsticka.. kanske världens fulaste ord.. men gott.. men fult ord


har faktiskt inte lärt mig nåt alls idag


hej hopp

Blond

e jag.. just nu...

yran 08

jahapp, som de gamla ordspråket vi myntade -98 säger

"what happens on yran stays on yran"

så.. ja ha ingenting o säga nu ;)

haha jo fyyy faaen va kul ja haft

började me att i fredas åkte ja o jojsan upp te öset.. stanna till i bräcke o gick på bolaget (varför då? jo för att de e ett helvete o försöka gå på bolaget i östersund under yranveckan) o där har dom fortfarande kvar sån där disk-beställningsbolag (alltså inte självplock) haha ja tror killen i kassan tyckte ja va lite jobbig, jag skulle köpa cider (o ja dricker ju inte cider normalt ja håll mig till öl o sprit ja) de vart ungefär den här konversationen
- hej va har ni för cider? ehm.. ehm.. plocka nåt gott, men ja vill inte ha päron, o inte för stark.. eller fan.. skit samma ta va du vill
men ja fick ihop lite diverse smaker iaf..

sen kom vi fram o inskaffade lite chips, lite glatt humör o så.. sen hita vi oss till lägenheten vi skulle bo i (hos bror min) beställde pizza som smakade som gammalt tidningspapper (va fan ha hänt me pizzeriorna i öset egentligen??)

sen va de bara party party, drog ner på stan o parta hos daniel.. hur kul som helst.. men sen va de dags..
in på yran o se kungen av kungarna LARS WINNERBÄCK!!!!!!!!!
fan va käääär ja e i han nu.. så gryymt jäkla bra.. ja hade lätt betalat de dubbla för o se 5 min tyill av han.. så jäääkla grym!!

sen börja de visst o spöregna, så vi leta oss ner på stråket o drack öl
vi fick ragg där oxå, två killar som såg ut o va typ... 18? o dom tordes inte prata me oss, men tror inte dom lämna oss ifred heller haha..

lördan va de lugnare.. men å jäkla bakis som ja va så..  iaf så va ja ner en sväng på stan, träffa några gamla kompisar, åt kycklignmackan på starlanders (såklart man får inte missa de när man e i stan)
sen på kvällen hade vi fest i lägenheten.. grymt kul, o grymt kul o träffa alla igen, o ja höll igång järnet som vanligt (jag erkänner, jag lider av lite damp light) sen va vi ner på stan o gick på captain cook.. skiiitkul

sammanfattningen blir:

östersundsbor e faktiskt lite konstiga.. som tex, tjejen på cafeet som satt o prata i telefon, via högtalaren.. hur normalt e de?

eller killen på bussen till torvalla, satt breve en tjej o de va uppenbart att de va helgens ragg, tjejen tittar på killen o säger kärleksfullt "va fina ögon du har"
normalt skulle man säga tack o ge en komplimang tillbaka, men inte då, han svarar "JAG VET" o sitter i 10 min o pratar om sina egna ögon!! hahaha den va kul

en annan gullig kille på nattbussen  till torvalla, alla som åkt nattbuss till torvalla vet att den jäveln kör ju precis överallt, tar typ 40 min (en vanlig buss tar typ 15) helt plötsligt vänder han sig om o säger
"men kan ni sluta trycka påstoppknappen då! ja vill ju bara åka hem ja"
hihi uuur-söt

näe men attans vilken bra helg de blidde

lite smakprov från helgen


jag o johanna, värsta snygga babesen



jim, daniel o johanna, fredan


på daniels tak


under winnerbäcks spelning


där står han LASSE LASSE LASSE


lördans party


på bussen till stan

RSS 2.0