Nyckel

imorrn ska jag hämta nyckeln till mitt nya palats...

helt seriöst

allvarligt? helt sjukt? såg just på facebook att en bekant till mig på fullaste allvar är på krogen och "mobiluppdaterar" sin status
"är på krogen!" 00.23
"dansar jättemycke" 00.48
"Snygga karlar ute ikväll, fan va kul ja har" för 3 min sen

helt allvarligt? för det första:
1, man gör inte så, vem fan orkar uppdatera sin face.status från krogen???
2, dansar jättemycke? +håller en mobil i handen, loggar in o skriver på face?
3, låter ju jävligt roligt.. släpp telefonjäveln i väskan o gå fram till dom där snygga karlarna då???

ja va säg man.. folk e konstiga

även såna där blogg-fjortisar är konstiga..

såna som av nån anledning uppdaterar sin blogg typ varannan kvart eller så typ:
inlägg 1
oj nu måste ja gå o kissa!

inlägg 2
nu har jag kissat

ehm.. jaha, intressant o veta? wtf lixom?

jaja jag vet, man ska inte gnälla på andras bloggar, de e bara o ge fan i o läsa dom om man inte vill.. men alltså jag gillar ju att störa mig på folk..

den värsta form av fjortisbloggare de må ju fan va dom som på fullaste allvar sitter o lägger ut diverse menlösa msn-konversationer i sin blogg..
då ha man fan i mig lite til liv om man inte kommer på nåt intressantare o skriva i sin blogg..
småfjortar...
(obs fjortis är ingen ålder, de e ett beteende)

aja själv då. ja som e så himla perfekt, själv sitter jag på mitt jobb och skriver ytterst intressanta blogginlägg för ja e så fantastiskt mogen ;)

kl e nu 02.25.. min 4e natt i rad nu.. men sen går ja av o ska va ledig i hela 2 dar.. nästa vecka kommer den fruktade mördarveckan.. hur jag tänkte när ja la den schemaraden vete tusan.. ja tänkte nog inte öht.. typ total hjärnsläpp..
först ska ja jobba 4 nätter, går av på lörda morgon, sen jobbar ja dessutom sö kväll o må kväll på det..
smart tänkt emma, jääävligt smart ;P

men va fan ska man få ihop en lön som överstiger 25 papp netto så får man fan se till o va lite ambitiös..

jag gillar mitt jobb.. jag e så nöjd.. ja e fan duktig dessutom..

damn va allt e bra nu!

nä nu tänker ja int sitt här o skriva meningslösa inlägg längre nu ska ja gå o jobba lite.. städa medicinrummet ska ja göra

Gonatt sverige

natti natt sverige, nu gör ja en törnrosa o lägger mig o sover i 100 år... eller.. 5 timmar typ






prinsessan emma vs törnrosa



oooj ojoj

nu e de på riktigt!
nu måste ja flytta!

nu ha ja gjort adressändring så nu jäklar ha ja inget val, oh no!

töntar

fan va folk e töntiga!
jävla bitterfittor hela bunten!
så de så!


tänk om alla vore som mig ist, underbar o felfria, jävla perfekt värld de skulle bli

jag gillar inte när folk ljuger.. o att undanhålla sanningar e oxå en form av lögner.. det ogillas oxå..


gaaah!

puh, då har ja fått ur mig det då

kan ja återgå till mitt vanliga liv tralalalalalalalala

ha en bra dag då!

is this right?

jag har läst så många bloggar idag, även min egen



det här skrev jag idag för precis ett år sen

20080420

hm.. är det rätt nu då? har jag fattat rätt beslut? måste ju påstå att jag är mer synkad den här ggn iaf.. nu bor ju åtminstonde min pojkvän i den stad ja tänker flytta till... tänk om han lämnar mig... då blir ja ju helt ensam i en alldeles ny stor främmande stad? hur ska jag klara mig då?


För övrigt så känns det inge bra just nu.. jag kan inte sätta fingret på vad som är fel...eller jo det kan jag, jag vet precis vad som är fel, men jag kan inte förklara.. men det känns inte bra

kl är 02.45... o jag kan inte bestämma mig för om de  e bra eller dåligt att ja e vaken nu.. går ju på nattpass på onsda kväll så de e väl bra att ja ställer om dygnet.. men ja e trött o ledsen så ja vill sova, men ja kan inte sova.. pga den där jobbiga känslan i magen att det inte är riktigt bra





lite arg

lite småarg, irriterad.. eller lite så där gnagande "det här tycker ja inte om" känsla.. sån där känsla man inte får ha, för man har inte nån riktig anledning

en sån där känsla då man bara vill sitta i sitt lilla hörn o muttra o va lite småsur, för om nån frågar så vet jag att förklaringen bara skulle va löjlig.. så känns de

o värre blir de..

så mycke som irriterar mig nu.. o så mycke som kommer smygande o gnager.. som en liten råtta

hmpf.. hmpf






annars är det egentligen en bra dag idag.. har städat lite, vart på promenix två ggr, en gång i eftermiddas o såg massa tussilago, wihooo de e vår!! sen va ja o Bengan ute o rastade varann nu ikväll, 1,2 mil. fan va ja kommer sakna våra promenader när ja flyttar.. o dom me nettan.. nu måste ja skaffa en ny promenadkompis.. vart hittar man såna? på gå-o-löp-kliniken kanske?

söndag

söndag idag.. eller rent teoretiskt är de ju måndag, men eftersom jag inte har sovit än så räknas de som sönda..

jag e faktiskt ledig nu, o ligger hemma i min egen säng o ska sova..

updates:

nu är de klart, den 9 maj går flyttlasset som ska ta mig till flakvägen 4 in UMEÅ!
så sarah.. de kanske e dumt o komma då, om du inte vill hjälpa mig o bära möbler ;) men du får gärna komma på fredan den 8 över dan, fika lite o umgås, kan vi ta en sväng på stan oxå, my last shoppingtur i stan i övik :) va tror du om de? för visst e du fortf mammaledig o ledig så där på veckorna än?

om exakt en vecka får ja löööön! fasiken va gött de blir, rik som ett litet troll ska ja bli! köpa soffa o skurmedel för hela slanten..nästan.. imorrn ska ja ta det stora steget o surfa in o göra adressändring.. wioooooo

http://www.hitta.se/LargeMap.aspx?var=flakv%e4gen+4%2c+ume%e5

där ska jag bo

nattelinatt

another night in paradise.. eller vänta, på NUS va de visst.. men de känns lite som in paradise.. för vi alla drömmer väl om o trippa runt i små blåa klänningar o vita byxor o dela ut piller medans alla sitter o tänker "åååh va hon e söt den där lilla sjuksystern"
jojo de e visst så dom tänker, klart de e, alla älskar mig, de vet jag :)

om 2,5 timme går jag av o ska va ledig i 5(!!!!) dar. längtar så mycke, då ska ja sova hela dagarna o va uppe hela nätterna o käka frukt.. fast vänta, de e ju ede ja gör nu.. hm.. va ska ja då göra på mina lediga dar.. kanske ut o titta på den där solen jag hört ryktas om ska skina.. har knappt sett den.. så de ska ja nog göra.. o skaffa mig en läcker bonnbränna..

mina kläder jag ha nätshoppat på bubbleroom har kommit nu.. dom ska ja hämta ut så fort de säg tjing tjing i kassan den 27.. de e min födelsedagspresent till mig själv. jag gillar nätshopping.. för ja gillar o shoppa men hatar o gå i affärer. gå i affärer e nog de tråkigaste som finns.. eller näst tråkigaste, de tråkigaste e o diska kastruller.

min hyresvärd ha fortfarande inte ringt mig.. jag ringde i måndas.. nu e de fredag.. borde hon inte höra av sig snart.. ja vill ju som veta när fan ja får flytta..
hmpf.

nä nu ska ja gå o titta på mina uskor o se om dom hittar på nå skoj.

puss

AAAA

jaha då satt man här igen inne på sköterskeexpeditionen o tokjobbar.. eller inte.. very lugn natt inatt kan ja påstå.. hela världen sover, endast tomten är vaken, o så jag, o så mina uskor såklart

min hyresvärd, eller min blivande alltså har fortfarande inte ringt upp mig så jag får veta när aj kan flytta in. går runt o hoppas at de blir redan i maj.. allt beror ju på när den nuvarande hyresgästen kan komma o putsa sina fönster tydligen.. han själv ha redan flyttat te pite.. men inte flyttstädat.. drygt värre..

fast de e lix bra att ja får tid på mig, då hinner ju mina jordgubbsplantor tina fram så ja kan ta me mig dom.. såna besvär som jag o camilla hade o få tag i dessa jordgubbsplantor så banne mig ska ja ha dom me mig..

i övrigt så är allt bra.. precis allt är så jäkla bra.. nu lever jag i de där flowet alla vill va i,ni vet de där "de blir bättre sen" just i detta NU är "sen". visst visst, ja tyck fortfarande att de e skitdrygt o pendla o bo i en ryggsäck, men jag gillar mitt jobb så sjukt mycke så de e värt det. o de e under en numera tidsbestämd period så nog kan ja stå ut.
och jag tycker fortfarande att jag knappt hinner med o leva.. men alltså, de gör som inget just nu, för de e så mycke som e bra så de spelar ingen roll.

jag e jävligt nöjd med att vara jag. Jag gillar mitt jobb, mina arbetskollegor har berömt mig för chefen, jag ska flytta in i den finaste lgh som finns (den i ås e ju såklart i guldklass, men den här e fan snäppet bättre) jag har en så fin en pojkvän som tyck om mig, o jag inväntar en fet lönecheck som ska klirra in på mitt konto den 27, o för första gången på eeeviiiigheter så får ja mer i lön än jag ha räkningar o betala

o dessutom är det vår.. nog för att det alltid känns lite tråkigt när snön ska bort o man inser att de kommer dröja typ ett halvår tills den kommer tillbaka, men jag har nu packat ner vinterjackan i stora säckar och plockat fram vårjackan så nu är de banne mig vår (o jo jag vet de där me att man ska svettas in våren o frysa fram vintern, men min vårjacka e jävligt varm o de finns faktiskt gränser för hur mycke man ska svettas)

nä nu ska ja gå en liten runda o se om de kanske ska bytas lite dropp, sättas nåt nytt eller rent utav ges lite piller.. vem vet

puss på er så länge!

O eller inte O

alltså.. ja prata me en kompis idag, som bor down there, also known as stockholm, hon tyckte jag pratade så roligt att jag sätter O framför alla ord ist för o byta ut orden, som tex
orengjord=smutsig,
ony=gammal
ovacker=ful...

fast de e ju inte riktigt rätt.. bara för att den e orengjord betyder de ju inte att den e dyngig.. eller smutsig alltså.. den kanske e förhållandevis ren fast den e inte rengjord på ett tag, o ony, jag menar, min dator e inte ny, den e ju trots allt 8 månader.. men den e ju inte gammal heller, den e bara inte ny, alltså ony... visst pratar väl alla så? eller är de bara ja?

hm.. 

ja, i övrigt så håller min enterknapp på o jävlas, man måste trycka ihjäl sig på den för att den för att den ska entra...kanske den e orengjord ;).. har väl tuggat för mycke knäckebröd me öppen mun över datorn eller nåt..

nä mina kära vänner, nu ska lillemma göra sig redo att bege sig mot umeå..

idag ha lill-robin vart här o kollat in min lägga (inte lillebror, utan en liten söt pojk som heter robin som ska flytta in hos mig) eller han ska inte flytta in hos mig, han ska flytta in i min lgh när ja flyttar alltså..

jao de va de

hej hopp

socialbidrag

nu jävlar har jag gått och blivit upprörd.. och nu kommer jag nog få skit av dom som lever på soc.. men va fan!!!

jag har en "bekant" som lever på socialbidrag.. knallar runt hemma, söker inga jobb "för de finns ju inte" och har de allmänt skönt, får pengar varje månad av socialen, som betalar räkningar och ger en norm för att kunna leva. o så långt har jag inga problem med detta, de e bra att vi i sverige har ett sådant skyddsnät så att folk inte ska behöva gå på gatan för att få pengar till mat. men nu ska ni få höra:

denna person, vi kan kalla henne för X, har 1 barn, bor i en 4a och klär sig i snygga kläder och köpte nyss en helt ny cykel till barnet. Nu berättar hon att soc har beviljat henne en tvättmaskin, hon får 2500 i bidrag för denna, + 8000 att köpa nya möbler för!!!! + att om hon behöver göra akuta tandläkarbesök eller dylikt e de bara att knalla upp på socialkontoret och kvittera ut summan.
Helt jävla sjukt system

hon får alltså varje månad utöver hyran, el och sådant som man faktiskt måste ha, 3000 kr till mat för henne och den lille +1900 till hygien/nöje/tidning/etc
=4900 UTÖVER räkningar plus att hon får såna saker som möbelbidrag och tvättmaskinsbidrag och tandläkarbesök/läkarbesök blablabla!

de e ju fan helt jävla sjukt.. jag (och alla med mig) jobbar heltid och måste typ slita ihjäl mig o spara i flera jävla månader för o kunna köpa nya möbler, tvättmaskin e ju en jävla lyxvara när man bor i lgh o har tillgång till tvättstuga, o inte behöver hon bekymra sig för merkostnaderna i elräkning det innebär att äga denna tvättmaskin, eftersom soc betalar elen!!!!

det är ett sjukt system, att dom som går på soc inte ska behöva spara pengar för o kunna betala för såna inköp utan kan få det helt utan vidare.. jävla konstigt system

X har en bättre ekonomisk sits än mig som jobbar för mina pengar.. sånt blir ja fan upprörd över.. hade ja inte tyckt att mitt jobb vore så roligt o att jag lider av arbetsnarkomani skulle ja fan säga upp mig o gå på soc ja me

PS, jo jag fattar att de inte alltid e så jävla lätt o gå på soc, men 4900 varje månad när räkningar e betald o man e en vuxen o ett barn på 4 år, de e fan mycke de, då kan man gott lägga undan en 200 spänn varje månad o spara ihop till en soffa eller tvättmaskin eller vad man nu ska ha, går att köpa begagnade möbler på blocket, ist för o FÅ detta av soc. Jag skulle utan några som helst problem kunna möblera om mitt hela hem för 8000 om ja shoppar på blocket/tradera, X behövde ett nytt köksbord o en säng till ungen.

pipipipipipip

tjing tjong... nu har lilla emma städat garderoben, och slängt massa rat.. ska engagera mig i o packa lite mera nu.. sen vete faan.. jobbigt o flyttpacka när man inte kan som ställa ut sakerna från lgh.. de blir ju som så rörigt dårå..

jahapp då va man 27.. kan avslöja att de e en mycket bra ålder än så länge.. de e en solig o fin ålder.. jajeeeemeeeeen

puh... undra va ja ska göra nu då.. packa lite mera... hm.. mina lådor o packa i e slut nu.. så nu blire som svårt o packa mera..

äh.. inge kul o blogga.. ja skulle bara fördriva tiden lite.. aja puss så länge

får man verkligen?

är det verkligen okej att ljuga på det här viset? de här tre sofforna ligger ute i annons på blocket under rubriken "FIN soffa"

eh ursäkta? vart fan e den fin? när ska folk erkänna vad dom verkligen lägger ut och skriva rubriken "skitful soffa"?

de roligaste är att dom begär mellan 1000-3000 för sofforna nedan.. muahahaha ja skulle fan ta betalt för o ställa in dom i mitt hem....

förlåt till alla er som har liknande soffa hemma o tror att dom e fina.. men de e dom inte...










natt natt

inatt ska det jobbas igen, tjohooo här sitt ja o laddar

på lörda ska jag fylla år och få besök.. o på nåt sätt ska det lyckas bli städat här innan dess.. hm.. vet inte hur de ska gå till som, och dessutom bakas tårtbottnar o pajer....

idag lyckades ja faktiskt sova ut, så ja tror inte de bli nå större problem o hålla mig vaken inatt.. men aja 3 nätter o se fram emot nu.. går av på lörda morgon, på mn birthday.

jag tycker verkligen om o fylla år, jag tycker inte om att bli en dag äldre, men att fylla år de gillar jag... jag får bestämma allt och alla är snälla mot mig! en hel dag!

snart ska ja åka till stora staden umeå!

ska bara diska lite först, o tvätta klart, o kanske hinna dammsuga, o gå på affärn o köpa frukt så ja kan hs fruktstund inatt..

jaja, puss på er


trött

jag är så trött... inte bara fysiskt trött, utan mentalt och fysiskt.. jag är less.. orkar inte med mig själv riktigt.. jag vill bara sova o sova o sova.. som törnrosa.. sova i 100 år..

det känns som hur mycket jag än försöker så räcker det inte till.. jag har alltid dåligt samvete över nånting....

jag jobbar massa, eller jag jobbar väl inte mer än nån annan men jag har 10 mil till mitt jobb, så om ja jobbar 8 timmar så får man lägga på 3 timmars bussresa, +1 timme som de tar för mig o gå fram o tebax till jobbet...

och när jag väl är ledig så har jag så mycket jag ska försöka hinna med.. städa, sova, tvätta, ge mina katter lite kärlek, träffa mina vänner, träffa björnen, ringa alla "måste"-Samtal.. typ till veterinärer, försäkringskassan och sånt, gå på vårdcentralen, handla.. och åka massa fram  o tillbaka till umeå även då eftersom björnen bor där...

och hela tiden går jag runt och har dåligt samvete över att jag inte hinner med.. jag får dåligt samvete över att jag är hemma i jämtland för sällan, får dåligt samvete om ja inte är hemma med mina katter, inte hinner träffa mina vänner så mycke som ja vill och tydligen så träffar jag björnen för lite oxå tycker han.... bara en massa måsten hela tiden  o massa dåligt samvete... samtidigt så är jag ju en sån som helst spenderar tiden hemma i mitt hem o undviker helst folk  över huvudtaget på min lediga tid

när ska jag hinna med mig själv egentligen?
och nu är jag så trött.. jag orkar inte ens tänka.. allting känns bara så jobbigt
suuuck.. nä nu ska ja lägga mig under filten en stund till.. o få dåligt samvete över att jag inte packar/städar/tvättar

blääääääää

packa packa liten emma

     


flyttkartonger och sopsäckar.. de e vad jag behöver...

sen när ja har flyttat så behöver ja en ny soffa o en byrå....

vart e tomten när man behöv han? måste ja verkligen va snäll o vänta ända till jul? då ha ja ju redan flyttat... hm...

...

Allting kommer åter,

allting utom dagarna i vårt liv

den tid som går, dagar går, åren går

allting snurrar runt i en era

allting blir förlåtet

och det enda vi behöver ångra

är dagarna i vårt liv

söndag



så har jag sett ut nu när jag jobbat natt den här veckan

om en vecka fyller ja 27.. fan ja e inte riktigt klar me o va 26 än... hinner inte med

imorn ska vi ut o äta med några st på jobbet.. ska bli lite småskoj.. indiskt blir de visst..

ehm.. va ska det skrivas denna gång i bloggen då?

vet inte.. känner mig lite of.. jag e ur fas med mig själv.. 2 mån flyttar jag..till umeå av alla ställen.. vem hade kunnat tro det?  känns rätt bra men inte jätte.. fast de ska bli skönt.. kan villigt erkänna att de e sjukt jobbigt o pendla faktiskt..

men äh,, orkar inte skriva nåt mer.. nu ska ja ta mig ett glas vin o en filt o känna mig leeeediiiiiig!!!!

april

april april era dumma sillar!

typ...

trött

ska jobba natt

skojs

saknar nallen

snart fyller jag år

japp så är det

RSS 2.0