nytt

senaste nytt är att jag lever! faktiskt, ja uppdaterandet av denna blogg är ganska sparsam, men alltså, man ska va lite svårfångad ;-P

just nu sitt jag här och dricker ett glas vin och njuter av att vara ledig imorrn.. ikväll va en perfekt kväll för o sitta på en uteservering o dricka öl.. ledig imorrn, solen lyser för första gången på 100 år (ja ok 4 dar men va fan, typ samma sak)..men så va de ju så att jag kände ju ingen i umeå som ja kunde komma med förslaget till :-(
så därför sitt ja här ensam me mitt vinglas o klappar katten.

hade ja bott i ås nu hade ja nog gått o bett emil tända brasan o sutte ute o njutit.. men jaja sånt är livet, nu bor ja inte i ås.. ja bor och jobbar i umeå.. hmpf..

ska nog va glad att jag gör det.. jag inser ju att jag har typ världens flyt som lyckades få mig en fast anställning i dessa arbetsbrist-tider.. iof sitter jag ju inte säkert bara för det.. eftersom jag är senast anställd så är det ju jag som ryker först vid en omorganisering och indragning.. fast de e klart, e ju tryggare än ett vikariat såklart..

mina skattepengar kom ju oxå nyss.. o jag ha spenderat en hel del på dem.. ny frisör, shoppat rätt hårt på tradera (traderajävulen har slagit sina klor i mig mwuaahahaha) o så ha jag köpt hemlig present till das Bear som fyller 30 (ja e tillsammans med en gubbe!!! här ska det va en sån där förvånadsmileymedöppenmun)

snart är det även midsommar.. och i år ska jag INTE fira den årliga traditionsmidsommarfirandet hos annika o björn.. buähähähähähähähäh (här ska de va en gråtandesmileysomsprutartårar)

suger fett.. 3 år i rad, alla år jag bott i övik har jag firat med dom.. det är ju en rotad tradition ju.. men icket
jag ska jobba på midsommarafton, sen jobbar jag lör. kväll.. så njet ag får icket lämna övik..

hade faktiskt lagt in semesterdag över midsommar, men sen va de nå jäklar som tog föräldradagar, o dom går tydligen före semesterdag, så min semme blev återkallad.. för ingen annan ville jobba... jäkla skit, fan folk borde inte få skaffa barn när dom ska använda det mot oss barnlösa ;) haha

fast va fan, de e ENDA helgen jag jobbar innan ja går på semester (den 15 juli) så ja e ju som ledig 4 helger i rad sen.. så dumt o klaga

jag hade en inskolning igår och idag oxå förresten, de va lite roligt.. fan ska JAG va den som lär ut saker nu??
jag vet inte om de e en bra ide o sätta mig att skola in nån, jag ha ju gått natt i 3 månader nu, kanske jobbat sammanlagt 7 arbetspass dagtid.. så igår va första gången jag kom tillbax på dan på hur länge som helst.. kanske inte sån jättekoll på alla rutiner dagtid riktigt.. men de gick bra
hon är förresten oxå från jämtland hon jag skolade in.. från järpa närmare bestämt, lite fränt, kul me redigt folk på avdelningen ;) haha

satt o kolla in öp:s (östersundsposten, lokaltidningen i öset för er som inte visste det)  nyföddasida nyss.. helvete va folk de va jag känner (okej, jag ha väl inte träffat dom på typ 5 år så numera går dom nog mer under benämningen "bekant" än "känner" men ändå) som kläckt ur sig bäbisar på senaste tiden.. typ varannan bild för hela april-maj-juni perioden.. fan börjar bli gammal tror jag.

ärligt talat, när vi lix e inne på de här me bäbisar, jag brukar ju snoka runt på facebook o spana in polares nykläckta bebisar.. o ALLA kommenterar "åh va söt den är"
på allvar, tycker ni verkligen att alldeles nyfödda bäbisar är söta? jag menar hallå! nästan ALLA bäbisar e skitfula de första veckorna, skrynkliga, gula av gulsoten, eller röda... jag tycker inte nyfödda e ett dugg söt.. kanske en på 100.. sen när dom börjar bli typ en månad, o vuxit i sitt eget skinn o fått lite mer normal färg o så, då tycker ja de flesta bäbisar är jättesöta!

fast jag måste erkänna, 2 bäbisar har jag träffat som faktiskt var söta på riktigt som nyfödda, Sarahs ronja, när jag såg hon på bb, hon va faktiskt jättesöt fast hon va nykläckt (o de säger ja faktiskt inte bara för o smöra sarah, jag tyckte verkligen hon va söt) o så min kompis Linda, hennes Max va oxå jättesöt, stooora ögon o jättemycke hår o såg så mysig ut.

ja nu börjar de här bli ett sånt där mastodontinlägg som börjar bli jobbigt o läsa, så ja avrundar här

puss puss!

ingen som har lust..

jättefint väder idag.. har legat o småsovit halva dan, ska jobba inatt så ingen lust o göra nå ansträngande..

inte mycket jag har lust med nu egentligen.. kan ingen komma hit o va me mig?
de e jättetråkigt o bo i umeå.. jag känner ju inte en kotte.. de e inte så roligt o gå på stan alldeles ensam..så jag sitt här instängd i min lgh o tittar ut på finvädret istället. kul liv lixom..

kom o lek me mig :)


puss

nye harefrisyren da

jahapp då har lill-emma vart till frisselifrissan in das umeå...

de vart coooolish



emma före ^^^^^^^^^


emma efter....






blogg

hej hej bloggen samt bloggeliloggläsare!

nu är jag sååå trött och ska inta sängen

imorrn el på fredag kommer skattepengarna, då blir jag rik som ett troll.. miinst

då ska jag köpa ett stort kassaskåp och en bunt juveler.. eller nåt..

umeå är en bra stad o bo i.. i umeå bor även björnen, vilket gör det hela ännu bättre..

ibland tycker jag björnen är såå dum.. fast mest snäll, o han e mer snäll o go än dum.. så värst dum e han inte heller.. jag e lite kär i min björn ja.. eller mycke,, fast de kan ja ju inte skriva, de vore ju pinsamt, då kankse ni tror att jag e sån där mjukis som har känslor.. de vore lite läskigt..

oj, jag ska ju duscha..attans, höll på o glömma de,.. hörs, puss

RSS 2.0