bäbis

i december kommer herbert! herbert e ett litet knytt som har flyttat in o byggt bo i min livmoder.
egentligen va aldrig min livmoder menad för uthyrning, då jag har hela tiden ätit p-piller för att förhindra inflyttande knytt... men som alla vet så är p-piller bara 99% säkert...så jag tillhör väl den överfertila 1% som blir gravida ändå...

eftersom jag har ätit p-piller så va de ju svårt att räkna ut exakt graviditetslängd.. men i tisdags var jag på ultraljud, och nu vet jag att jag är i v 15+3..känns som skönt att ha varit där så man vet...

så förrut var bf-datumet 6/12, men nu efter UL så är jag alltså flyttad till 18/12...så risk finns ju att det blir en julklapp...

och om 3 veckor ska vi tillbax o göra ett nytt Ultraljud, eftersom herbert var för liten för att kollas ordentligt i tisdags..


för övrigt så må jag säga att jag mår utomordentligt bra.. lite besviken faktiskt.. jag trodde jag skulle må mycket värre... men illamåendet har gått över nästan helt sen typ 4-6 veckor tillbax, visst kaffedrickning har jag ju fått ge upp nästan helt..
tröttheten som var ganska outhärdlig ett tag har oxå gått över
i övrigt så mår jag som vanligt...


japp de va de om herbert de!

för övrigt så har jag semester...sol o fint väder ha de vart.. najs najs.. hela två veckor till ska ja ha semme

tjingeling

blodtryck o puls e stabilt nu hos bloggen... men man måste kolla till den då o då o se att den lever... nä stoffe, inte 0 HLR, fulla insatser även fortsättningsvis... men jag behöver hjälp med det..
den behöver inlägg, kommentarer, allt!


imorrn ska jag på mitt spännande uppdrag..sen ska ja berätta min hemlis..den som inte e så hemlig eftersom alla redan vet alltså..

idag ha vi tittat på 2 till hus.. o på torsdag ska vi oxå på husvisning..

vi ha ju som lagt ett bud på ett hus... men säljarn verkar lite velig.. så va fan... får väl hitt nå annat då...eller.. vem vet..


nu blire gonatt!

puss o kram

ja vi startar igen

Vi kör ett återupplivningsförsök till i bloggen! kom igen, hjärtkompressioner pågår!! 1,2,3,4,5,6...... aaah jag känner puls!!! ååååh its alive!!!

THE BLOGG is Back!!!


jaaao mina små vänner, nu lev den...

på tisdag ska jag berätta lite hemlisar.... hemlisar som alla redan vet men som jag gärna vill tro fortfarande e hemliga!!



Men idag ska ja bara berätta att.... jag... HAR SEMESTER>!!!!!!

RSS 2.0