slutet

slutet på 2008 är nära nu..

åren kommer åren går,  allt går så snabbt, tiden rinner förbi, utan att man stannar upp o tänker efter. tänk, de är ju nu jag är ung, den här tiden som är precis nu, det är den tiden jag kommer att tänka tillbaka på när jag blir gammal.
Men allt man reflekterar över är bekymmer, man tänker inte på hur bra man har det, men man tänker ofta på allt som är dåligt.

i måndas åkte min farmor in på sjukhus, hon hade fått en stroke, hjärnblödning.. hon kommer aldrig att vakna, pappa ringde idag.. dom har stängt av droppet nu.. min älskade farmor ligger och dör, just i detta nu, 25 mil bort.. jag kanske borde åka hem.. men vad ska jag göra där? allt är så overkligt, man kan inte förstå att vissa kommer att dö. Hon har ju alltid funnits, jämt.

Min farmor är nog den i min släkt som är mest lik mig, inte till utseendet, men till sättet. Hon njöt av de små sakerna i livet, man behöver inte resa o upptäcka världen, när man kan se till att få det så bra som möjligt hemma.
Hon är social, älskar att fotografera, hon har ett helt rum i huset fullt med fotoalbum,vi räknade en gång för några år sen, då hade hon 234 album.. det är nog närmare 300 nu..så hon har ialla fall ett väldokumenterat liv.

farmor njöt alltid av stunden.

2009 kommer inte farmor att få uppleva, men jag är säker på att hon själv tycker hon haft ett bra liv, och det känns bra.
jag älskar min farmor

dagens

dagens visdomsord:

en neurotiker bygger luftslott,
en psykotiskt bor i dom
och en psykolog tar ut hyran


nu flyger grisen!!

jo men go jul då..

äntligen e den över.. julen alltså.. jag gillar inte jul o kommer inte o börja heller.. men ja, den va ju hyffsad iaf, skönt att den e över

nu flyger för övrigt grisen.. allt de där ja sagt kommer o hända när grisar kan flyga o när helvetet brunne till is, de e nu de händer..

på juldasnatten ringde i egen hög person "heltjävladumihuvet-markus" o berättade hur mycke han saknar mig o blabla... o av nån outgrundlig anledning så bjöd ja hem han på fika.. ja förstår inte hur ja tänkte, ja tänkte nog "han e så full int fan kommer han ihåg de här imorrn e" men jo då, han ringde ikväll, imorrn kommer han minsann...

men tro inte att jag ha förlåtit eller glömt ett dugg.. han kan gott få komma på fika., så ska ja smida ut en riktigt elak hämndplan.. de e inte ofta jag e långsint.. men vissa förtjänar inte en ny chans

i´m a bitch

fick just ett mail på NL, från en människa jag alltså aldrig träffat, aldrig pratat med, eller mailat, in sweden we call it a total främling

meddelande mottaget 23.34
"hej
vill bara säga en sak, tjejer som du är så jävla blåsta! bara för att ni ser bra ut så vill ni bara ha vältränade sportkillar. men en sak ska du veta, att såna killar är idioter som misshandlar sina flickvänner. så satsa på en mullig kille som jag, vi duger fan vi oxå. annars får du skylla dig själv om du ska va singel resten av livet"

vad säger vi om det då? typ.. jahaaaaa.. fördommar vadå? men jaja, jag vill ju dela med mig av kunskapen att idiotin alltså finns i musklerna, så vil du ha en snäll en, skaffa en tjockis

min mailinkorg e spännande ibland


jo men

jo men god jävla jul då!

helt seriöst, va nyss in på internetbanken o kolla framtida insättningar.. inte ett spår av lönen från dagis.. bara från sjukhuset, 2035:- kommer emma få i lön.. hennes hyra ligg på 3200.. få ihop den matematiken ni.. o inte kan ja ringa dagiset o fråga vart min lön ha tage vägen, för de ha stängt fram till den 7 jan.. o några A-kasse pengar ha ja inte sett till.. inte ens fått nå besked om huruvida jag e beviljad eller inte heller.. va säger man? god jul?

äntligen

ÄNTLIGEN får ja blogga om det!
i flera veckor har då jag annika o therese planerat johans 30 års fest! så ja ha ju haft fullt upp o massa o berätta om ang de, men de går ju int o blogga om ett surpriceparty ju :)

johan fyllde då alltså 30.. o temat var 70-tal. vi va inne ett tag på o har tema hårdrock.. men det hade ju vart för självklart val.. så därför blev de 70-tal.. o som vi har letat outfits.. ja tror vi har länsat alla sec.hand butiker i stan (okej de finns bara 2 haha)

lite bilder på smakprov (fler finns på fejjan)

 
så här fina va folk
 
    jag och födelsedagsbarnet
  jag o min kumpan i kuppen, annika
 okej jag erkänner, blondin va inte så bra ide ;P



arg

åh.. ja e så arg så jag gråter! jag har nog aldrig vart så här arg i hela mitt liv, inte sen ja gick i 2an, o robin hade ätit upp mitt pepparkakshus jag hade gjort till skolan.. då var ja oxå arg.. typ så arg är jag nu.. fast nu e ja vuxen, så nu får ja gråta utan o va en bäbis..

jävla idiotjävel.. helt seriöst! åh!

umeå 2

ja umeå är då alltså en stad som ligger 9 mil norr om örnsköldsvik. i umeå ligger ett sjukhus som heter norrlands universitetssjukhus, även förkortat NUS. där ska den lilla emman jobba i vår. från den 7 januari 2009 till den 31 mars samma år. så va de me de.

umeå

jaha.. då blire umeå då

bloggjävel

hur kul e de o skriva blogg då när inläggen inte publiseras!

dagens låt

jaha då kommer dagens låt då

det här måste va den absolut jobbigaste låt genom tiderna o lyssna på...

1, den e totalt jävla sönderspelad
2, killen låter ju som han e mitt inne i en astmaattack.. ge han lite kortison för tusan rädda han
3, jävligt jobbig popdänga i allmännhet
4, namnet, jason MRAZ, va fan e de för jävla namn? får man heta vad som helst nu för tiden?

jaja men den önskades som dagens låt av en hemlig person (jag skulle oxå välja o va anonym om ja önskade en sån skitlåt, så de e förståeligt)

så vassegooooooo

borta

ibland försvinner vissa inlägg spårlöst ;) ni som hann me o se det förra inlägget ska veta att jag fortfarande menar det jag skrev.. men efter en natts sömn inser ja att de e lite väl elakt o hänga ut han i bloggen så öppet..så i take it back!

ni andra som inte förstår vad ja pratar om får leva i ovisshet,

o ni som hunne screendumpat min blogg (mwuahahaha troligt att nån gör det) får väl försöka o inte använda det inlägget mot mig ;)


NU SKA jag hänga ut en annan person här:
Personligt riktat till A.H! du verkar ju ha jävligt lite o göra som intresserar dig så mycke i min blogg, vilket e helt ok, jag skriver ju faktiskt på en öppen sida på internet, men om du nu ska fortsätta o berätta för M.M en massa elakheter jag skriver, så kan du väl åtminstonde göra det korrekt o berätta vad ja faktiskt skriver ist för o hitta på en massa

till er andra som läser min blogg, Keep on ;) jag lovar nästan o inte hänga ut er nå överdrivet mycke mwuahahahhaa

några visa ord

här kommer några visa ord på vägen, jag må ju lära av mina erfarenheter och dela med mig av dom

om du dejtar snickare, se helst till så hela stan inte gör det oxå samtidigt

sätt dig inte i en bil med din granne o tro att du ska komma hem

tappa inte bort ditt kontokort

berätta aldrig nån hemlighet för dina grannar

tvätta inte din vittvätt tillsammans med en blå strumpa

titta på mig jag e kändis

asså, idag va ja på spybar, o guuuuud alla killar kom fram tyckte typ ba "asså guuuuu ä du kändis, får ja känna på dina tuttar" o ja ba, åååh ja gör de! men asså, bara för att ja e kändis vettu, så behöver inte du bju på en drink.. ta en flaska champange istället.. imorgon ska ja spela in en ny tvshow med bara mig.. där ska ja filmas i 172 vinklar o alla kommer tycka ja e sååå snygg...

eller vänta, jag va visst inte linda rosing..

jag ha iaf sutte o läst s.k "kändisbloggar" idag.. o de där va sammanfattningen av fröken rosings blogg.. mkt intellektuell läsning må ja säga...

iof kan väl ingen påstå att min blogg e så jävla mycke bättre.. fast sen tjänar jag ju inte 70.000 i månan heller..

idag ha ja haft massa besök, först sonja med familj, som va här o lämna jultidningar o titta på sessans bäbisar.. sen bengis som va här o lämna en film (narnia, tjohoo så nu kan ja titta på film ikväll) o sen kom siri o jonnie på kaffe.. nu sitt ja här o kollar på curling i väntan på AA (inte alkoholist möte, andra avenyn, sista avsnittet för säsongen för övrigt)

idag ha ja spenderat mina sista slantar på kattmat (fredrik reinfelt får fan ta o bestämma snart om huruvida ja ska få mina A-kasse pengar eller inte, väntar fortfarande på beslut)

iaf, kattmaten, sån där speciell kattungemat som ska va så bra för diande mamma o kissebäbisar.. de e bara de atgt den diande mamman inte äter den, de e bara sigge o gertrud som äter av den, o sessan hon går till den vanliga matskålen,.. ojojoj

tråkigt

allt e så sjukt tråkigt nu har inget alls o blogga om, så ja bloggar om er

Skvallerblaskan noterar:

Nettan vil ha en radiostyrd badanka i julklapp, vad hon nu ska med den till?  dessutom säger säkra källor att hon har gjort bort sig

kan även notera att C1 är o tränar just nu, vad hon tränar framgår inte av källan

en viss A-C ska tydligen få massage, o krama sötnosar, tänk den som hade den lyxen

o en viss Emil ska visst ha fått ett par skridskor i huvet.. av olle.. olle verkar lite tyken

mr X har ärenden till en sopcontainer

källor säger även att en viss lilljohanna har fått nog!

i övrigt verkar den obehagliga vinterkramsjukan ha drabbat ett flertal personer

Källa: MSN


monday

månda idag.. helgen bestod av diverse tokerier

fredan satt ja hemma o mös o kollade på tv.. fick lite besök på kvällskvisten, enough said about that harkel.. lördan va ja ute i skoterspåret, så himlans roligt, måste köpa nya täckisar... sen på kvällen hade ja snickarbesök.. vi låg till typ 14 på söndan.. va riktigt mysigt o få spendera en hel dag i sängen, fast han den stackarn va dock dyngförkyld, så de va ju tur han hade en syster emma som tog hand om han ;) o som ja tog hand om han haha..

sen skulle ja fotas oxå på söndan, så vid tretiden va ja tvungen o köra ut snickarn o börja klä mig i das modelling clothes o ge mig iväg o bli sminkad..sen blev ja bjuden på mat innan vi drog till fotostudion...gick säkert bra, får se när bilderna kommer i veckan, skulle bli klar på onsda tror ja..

nästa gång ska vi köra en snöshooting.. blir nog kanoners

idag ha ja int gjort så värsta avvancerade saker, jobbat o komme hem, städat o lagat mat o slappat

o nu ska ja snart sova.. måste börja sova på nätterna, har helt sjuka sömnproblem nu för tiden

höres!

tänk om

ibland så tänker man rätt med de blir fel.. har ni vart me om de nån gång?
så klart ni inte har, ni som läser min blogg e ju perfekta

själv e ja inte perfekt.. jag gör misstag.. over and over... ibland vet man innan att det man tänker göra är ett misstag, men de låter för roligt/bra/spännande för o låta bli

ibland tror man att man gör rätt, men de visar sig vara ett misstag

men till slut måste man göra ett val, antingen kan man gå runt o ångra saker, o önska saker man gjorde/inte gjorde/kunde ha gjort/borde ha gjort, eller så kan man välja att leva sitt liv, inse at man gjorde ett misstag o gå vidare..

så de e vad ja ska göra nu.. gå vidare.. man lär ju av sina misstag.. eller?


men aja..

sen vill ja säga: kl e fan halv fyra, varför sover inte jag????

sån dära lista igen

happ, då ha man blitt bloggutmanad o fylla i en sån här igen då, så jaja

1. Hur gammal är du om fem år? 31
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i går? Arbetskollegor
3. Hur lång är du? 172
5. Vem ringde du senast? Robin (lillebror)
6. Vem ringde dig senast? Snickarn
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "ok, jag är där om 10 min, har pumpen (ensåndärsmileygubbemedsolbrillorpå)"
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
9. När såg du senast din mamma? hm.. på farsdag
10. Vilken ögonfärg har du? gråblå
11. När vaknade du i dag? 6.05 gick alarmet, sen snooza ja i 9 min så 6.14 då
12. Vad gör du om 10 år? vete fan.. vet ju inte ens vad ja gör om en månad
13. Vad skrämde dig om natten som barn? Spökena och de elaka gubbarna som bodde under min säng
14. Vad fick dig verkligen att skratta senast? hm... minns inte
15. Hur stor är din säng? 120x200 cm
16. Har du stationär eller bärbar dator? lap
17. Är du social? egentligen inte, men bra på o fejka så folk tror att jag är det
18. Vad dricker du till frukost? kaffe o välling
19. Kan du spela poker? ja
20. Är du en beroendemänniska? definitionsfråga, beroende av snus, men inte av människor eller något annat
21. Vill du ha barn? vet faktiskt inte, tror inte de
22. Kan du några andra språk än svenska? engelska (no shit haha) Franska (enligt mina betyg kan ja ju de, mvg, men vete fan om ja skulle klara mig i la france) teckenspråk, norska
23. Har du någonsin åkt ambulans? JA
24. Vad behöver du köpa? ost, ägg o hårdbröd
25. Vad spenderar du helst pengar på? upplevelser
26. Äger du dyrbara smycken? har en ring som e min gammelmormors mormors med äkta stenar i, den e nog dyr, förutom den så NJET (se där, kanske ska lägga till ryska i fråga 22, mwahaha)
27. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Andra Avenyn (OBS jag ha aldrig påstått att de e BRA program, men absolut ett beroendeframkallande favoritprogram
28. Klädesplagg du senast köpte? köpte flera plagg samtidigt då, en jeanskjol, en svart kort klänning, o två ehm ehm.. va fan heter de? såna där stickade saker man har som inte e en tröja o ingen halsduk.. hm.. kommer inte på va de heter, men aja
29. Vad ska du göra imorgon? vara ledig, handla, skotta snö, städa, ha myskväll me snickarn
30. Vad ska du göra idag? idag är redan slut, kl e 01.38 o ja borde sova för länge sen
31. Vad har du närmast dig just nu som är rött? 1 katt o 3 kattungar, mobilen, datorn, täcke o kuddar
32. Flirtar du mycket? njae, folk tror de men ja gört ju inte
33. Kan du byta olja på bilen? jepp
34. Vad borde du göra? sova
35. Vilken radiostation lyssnade du till senast? P3 (har vanligtvis p4 inrattat på min egen radio, men senast ja hörde radio va i bengans bil idag, o han hade p3)
43. Nytt ord alla borde använda sig av i höst? höst? de e ju vinter, men iaf så tycker jag att ordet "ba görne" bord få mer genomslagskraft 

---

Fem saker i min frys:
köttbullar,
Frysta bär

Gräslök
Hookiefileer
Lussekatter

Fem saker i min handväska:
Snus
Antekningsblock
Plånbok

Läppglans
Halstabletter

Alla frågor får endast besvaras med ett ord.
1. Din mobiltelefon: K550i
2. Din äkta hälft:  Zigge
4. Det bästa du vet: SNÖ
5. Din dröm inatt: drömde inget jag minns
6. Din dröm/ditt mål: Lastbilschafför
7. Rummet du är i: Vardags/sovrummet
8. Din hobby: tvätta
9. Din skräck: Maskar
10. Vill du vara om 6 år: Lycklig
11. Var du igår kväll: jobb
12. Vad du inte är: Snygg
13. En sak du önskar dig: Kram
14. Var du växte upp: Stugun
15. Det sista du gjorde: kissa
16. Dina kläder: trosor
17. Din TV: eh?
18. Ditt husdjur: Katt(er)
19. Ditt humör: Ostabilt
20. Saknar du någon: Kaysa
21. Din bil: Önskvärd
22. Något du inte har på dig: Byxor
23. Favoritaffär: Biltema
24. Din sommar: ja?
25. Älskar någon: ja
26. Favoritfärg: grön
27. När skrattade du senast: idag
28. När grät du senast: ?
29. Favorit drink: Mojiito
30. Ditt toapapper är: rosa

VEM ÄR I RUMMET MED DIG? Sessan, gertrud, zigge, tomasbodström, zlatan o chippen
VEM FICK DU SENAST SMS AV? Bengan
VEM TÄNKER DU PÅ NU? svaren på frågorna

VAR ÄR DIN MOBILTELEFON? I sängen
VAR HANDLAR DU MEST? Ica
VAR FICK DU TAG I TRÖJAN DU HAR PÅ DIG? naken
VART ÅKTE DU SENAST BIL? hem (från umeå)
VAR I DITT RUM ÄR DU? sängen

VAD ÅT DU SENAST? järpar o pära
VAD DRACK DU SENAST? Vatten
VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ DINA BYXOR? Har inga på mig
VAD ÄR DEN NÄRMASTE SAKEN SOM ÄR BLÅ? ljuslyktan på bordet

VILKEN FILM SÅG DU SENAST? - Sex and the city - the movie
VAD HÖR DU JUST NU? - Gertrud som försöker göra inbrott i min garderob


Har du någonsin:
SOVIT I EN ANNAN SÄNG? Ja
HÅNGLAT PÅ BIO? Ja
HÅNGLAT I SKOGEN? Ja
HÅNGLAT I DUSCHEN? Ja
HÅNGLAT I EN BUSS? Ja
HÅNGLAT I EN ANNAN STAD? Ja
HÅNGLAT PÅ EN FEST? Ja
HÅNGLAT MED EN AV SAMMA KÖN? Ja
MÅLAT OM DITT RUM? Ja
DANSAT FRAMFÖR EN SPEGEL? Ja
FÅTT HICKA? Ja
DUMPAT NÅGON? Ja
HOPPAT IN I EN BIL MED FOLK DU JUST TRÄFFAT? Ja
VARIT I SLAGSMÅL? Ja
SMUGIT UR DITT HUS ? Nej
HAFT KÄNSLOR FÖR NÅGON SOM INTE KÄNT DETSAMMA? Ja
HÅNGLAT MED EN FRÄMLING? Ja
SAKNAR NÅGON JUST NU ? Ja




jaha de va de de (om nu nån har orkat sig o läsa ända hit)
Nu ska ja skicka vidare denna, så
CAMILLA
SARAH
STOFFE
LINA
PETER

känn er utmanade, kopiera o klistra o svara ni med :)


gnällblogg

nu ska ja gnälla lite, jag har ett extremt gnällbehov..

jag har skiiitont i ena bröstet, alltså de riktigt ömmar o värker, fast bara i ena.. har gjort de nu till  o från i några veckor..känns som när man va i tonåren o brösten växte (om ni nu kommer ihåg det, jag gör de iaf, för de gjorde ont då o)
men nu e ja inte 13 längre o dom borde ju ha växt klart.. som den sanna sjuksköterskan jag e så går ja ju inte o kollar upp nåt, ja fortsätter ha ont ist.. nu ikväll ha de gjort skitont skitlänge, annars ha de som ba värkt till lite o gått över..

jaja nu ska ja ringa o säga puss o gonatt till snickarn, imorrn kommer han hem

puss

dagens

dagens:
klockslag: 5,14
outfit: blå jeans, blårutig skjorta
frukost: kaffe, äggmacka med kaviar
position: soffan
att göra: åka till umeå


ciao

humhum

hejhejhej!
inga telefonsamtal ikväll, ha telefonledningarna i hemavan gått sönder eller? hmpf..

imorrn blire umeå

idag ha ja jobbat massor, först 6.30-12 på dagiset o sen 14-21.30 på sjukan

e jäkligt svårjobbat på das hospital nu.. dom ha gått över till datajournal, o lillemma har inte ens ett inlogg för o komma in på själva datorn.. litta kluriiigt

nä nu ska de sovas, puss

skvallerblaskan

skvallerblaskan noterar:

B.A.E har fortfarnde mens verkar de som, sur e han iaf ;)

undertecknad har utövat motion i ryggläge

en viss person som är i ett förhållande sågs kyssa någon annan på krogen i lördags

undertecknad ska på hemligt uppdrag i umeå på torsdag

tomten verkar vara på ingång, kommer och hälsar på i en dörr nära dig inom en månad ;)

högerklick

ja då vare måndag.. har just sutte o tittat på färjan.. blir ju lika brydd varje gång.. så sliskig våran lilla håkan e.. o idag tror ja han slog världsrekord i o säga "faktiskt".. jaja va sista avsnittet på säsongen, så nu behöver ja inte störa mig mer på honom

A va här en sväng oxå ikväll, åt en delicat måltid bestående av köttbullar o stuvade makaroner, fan va romantisk ja e va ;) nu ha han iaf åkt te hemavan o jobbar..så inte blire nå mer pussande förrän te helgen heller

imorrn ska jag cutta mitt hår.. eller inte jag, en frisör ska få göra de åt mig
ska bli så skönt o få de klippt.. är ju en aning slitet nu dårå.. den där blekningen i somras va ju rena självmordet för håret :) men aja, väx väl ut så småningom..

satt o rensade på min msn-lista nyss oxå, o eftersom jag va nyfiken va ja ju tvungen o kolla vilka som plockat bort mig från deras listor oxå.. va ju lite intressant faktiskt.. folk som jag definitivt trodde hade tage bort mig har kvar mig, några riktigt oväntade.. de va några som jag inte förväntat mig som plockat bort mig oxå... intressant värre..

nä nu äre väl bara o duscha o sova kvar o göra ikväll tror ja.
natti

Advent 1

idag äre första advent,
så här kommer dagens låt:


 o idag har det varts på skyltsöndag, o pyntats för fulla muggar..sååå fiiiint de e nu dårå

o ni kanske alla undrar hur dejten igår gick? ja den vart ju lite senare än planerat, kom ju jobb emellan, slutade inte förrän 21.30.. men dejten gick ju iaf bra.. han har ju hört av sig o vill träffa mig igen, så nåt måste jag ju ha gjort rätt ;)
ni får väl uppdatering via skvallerblaskan.. för övrigt sitter jag inne på ett jättehett skvaller som jag bara måste få dela med mig av snart.. men inte idag

nä kanske att man ska sova så småningom!

trevlig advent!

RSS 2.0