fy på er

ja, fy på er alla ni elaka människor som sitter o skriver så elaka saker!

nu ha ja surfat runt bland mina favoritbloggar igen o spanat.. och flera stycken av er har skrivt om linda rosings graviditet o sen tillagt "stackars barn".

började fylla kommentarsrutor, men ni e så många så ja ha lagt ner o snor ämnet till ett eget blogginlägg istället.

Hur kan ni ha mage o göra såna fruktansvärt elaka uttalanden? vad vet ni om huruvida det är synd om barnet eller inte?

  • för de första så har ingen annan än linda själv o hennes partner med saken o göra.
  • för de andra så, visst hon kanske inte har varit sån superbra mamma till de barn hon redan har, men alla kan ju ändra sig.. dessutom så vet väl ingen förutom de inblandade i detta huruvida hennes barn lidit eller inte av o ha henne som mamma, man ska faktiskt inte tro på allt som står i skvallerpressen
  • för det tredje, de va fan 10 år sen hon va me i big brother, nog fan hinner väl en människa ändra sig på 10 år!!
  • för det fjärde, visst hon e väl inte den skarpaste kniven i lådan, men nog kan ja på rak arm räkna upp minst 10 till personer som jag kanske inte skulle tycka vore lämpliga som föräldrar heller, men det tänker ja inte göra för de är absolut inte min sak att bedöma om andra ska ha rätt o skaffa barn eller inte
  • för de femte, hur tror ni det känns att få höra såna saker som att det är synd om ens barn, innan det ens är fött, hon har ju inte fått ens tillstymmelse till chans o visa varken bra eller dåliga sidor än.. visst, hon lär ju knappast läsa era bloggar, men om vi låtsas att hon är en privatperson, nån ni känner, skulle ni fortfarande kunna komma med såna elaka uttalanden då?

såna uttalanden om stackars barn är helt enkelt bara rent elakt förtal av en människa, bara för man är en offentlig person ska faktiskt inte folk komma med såna elakheter om ens privatliv. man säger inte sånt! fyyy på er!


för övrigt kan ja säga att jag personligen skiter fullständigt i huruvida hon ska ha barn eller inte, jag tycker bara att folk borde tänka sig för lite o fundera på vad som är okej o inte o säga om andra människor, speciellt såna man över huvudtaget inte känner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0