bryter tystnaden

ja bloggeriet ha ju som kommit av sig alldeles.. vet inte varför.. men motivationen är borta.. kan va för att ja gör typ aldrig nåt.. jag jobbar, äter o sover o pussar på björnen.. o hur kul e de o skriva, framförallt att läsa om det?

men iaf.. idag o igår har ja hört o läst så mycke dumt så ja känner mig bara TVUNGEN att skriva o framföra min åsikt i ämnet.
nu ska vi prata om Lindex  http://www.metro.se/2009/11/10/56589/lindex-lyxkollektion-bara-for-smala-k/

Lindex har alltså kommit ut med en ny kollektion, och kritiker o modebloggare rasar över detta, eftersom dom bara har kollektionen i storlekarna S(36-38) och M(38/40).

Alltså... hur korkad är dom/ni? det är ju bara i "viskavasåjävlajämställdaoallaskavalagomtnöjda-sverige" som folk skulle ens fundera på o bli upprörd över en sån här grej?? alla dom stora modehusen i både paris och london gör ju samma sak?? när man provar ut en ny kollektion så provar man den såklart på den målgrupp som är störst och köpstarkast.. så att hålla på o sy upp mängder av kläder i precis alla storlekar vore ju bara dumt. och nu är det så att dessa storlekar är dom vanligaste och bäst säljande..

så vad är problemet??

"det är kränkande mot alla överviktiga att inte sy upp till oss"
-ehm.. näe va? välkommen till verkligheten, alla kan inte få allt. laktosintoleranta kan inte äta gräddglass, allergiker kan inte ha husdjur, astmatiker kan inte ha på sig parfym, norskar kan inte rösta i parlamentsvalet i USA.. och dom som är större än stl 38/40 kan inte ha denna kollektion.. så är det, världen är inte rättvis och alla kommer aldrig att kunna få allt.

Lindex har dessutom, till skillnad från flera andra stora butikskedjor faktiskt en hel avdelning för dom överviktiga.. Generous och där finns kläder som inte passar de i stl 40, o vissa plagg finns bara i det sortimentet och inte för övriga.. men det är det ingen som gnäller på?

sammanfattning: jävla dumheter och försöka vrida det här till en "lindex nedvärderar överviktiga-" och ""nu ska vi bojkotta lindex-" -debatt


Kommentarer
Postat av: Lilljohanna

Helt rätt Emmisen. =)

2009-11-12 @ 21:33:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0